„KÖZLEKEDIK A CSALÁD” FEJÉR MEGYÉBEN

A családi vetélkedő Fejér megyei döntője a Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében, a Wolf Autó Kft. közreműködésével: 2019. május 18-án (szombaton) 09.00-15.00 óra között került megtartásra Székesfehérváron, a Mátyás király krt. Liszt F. u. és Török udvar közötti szakaszán (Belváros – Pláza).

A székesfehérvári verseny indulói közlekedéssel összefüggő, elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat.  (SZGK KRESZ tesztlap- , kerékpár KRESZ tesztlap kitöltése, autós, kerékpáros ügyességi feladat, újraélesztés és elsősegély nyújtás, forgalomban történő vezetés. A verseny során minden állomáson helyezési sorrend került felállításra és a helyezési sorrendek kerültek összeadásra. A verseny végső győztese az lett, akinek a helyezéseinek összege a legkevesebb volt.

A jó hangulatú és egyben tanulságos megmérettetésen a dégi Marekkel család bizonyult a legeredményesebbnek, így ők képviselhetik Fejér megyét az országos döntőn, amelyet 2019. június 22–23-án rendeznek meg két megye, Vas és Zala területén.

A dobogó második fokára a gárdonyi Bognár család, míg harmadik fokára a megyeszékhelyen élő Vass család állhatott.

Vissza