Versenykiírás

A legügyesebb család jutalma egy új ŠKODA Rapid Spaceback!

„Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

A verseny fődíja egy ŠKODA Rapid Spaceback 1.0 TSI / 95 LE személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2017. április 22. és május 28. között, az alábbi ütemezés szerint:

- Április 22. Budapest, Tatabánya, Szeged,

- Május 6. Békéscsaba, Székesfehérvár, Szolnok, Kecskemét

- Május 13. Cegléd, Győr, Miskolc, Pécs

- Május 20. Szombathely, Szekszárd, Kaposvár, Salgótarján

- Május 27. Nyíregyháza, Veszprém, Zalaegerszeg

- Május 28. (vasárnap) Nyíregyháza, Debrecen, Veszprém, Eger

A pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján – www.kozlekedikacsalad.hu – tájékozódhatnak az érdeklődők. A területi versenyre a fenti honlapon elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni. Regisztráció

Internetes játék

A verseny honlapján 2017. május 1. és 2017. június 4. között ötfordulós online közlekedésbiztonsági vetélkedőt hirdetünk. Ehhez a regisztrációt követően fordulónként hat kérdést kell megválaszolni. A fordulók helyes válaszait, a fordulót követő hétfőn a weboldalon, Megoldások menüpont alatt tesszük közzé. A Közlekedésbiztonsági ismeretek most üzemanyag-utalványt, ŠKODA illetve ORFK-OBB ajándékcsomagot érhetnek. A játék végén a legjobban teljesítők közül pedig kisorsolunk egy egyhetes ŠKODA tesztvezetést egy tank üzemanyaggal.

Díjak

A feladatokat hibátlanul teljesítők között Autós Nagykoalíció felajánlásaként fordulónként kisorsolunk 1 db 10.000 Ft értékű üzemanyag-utalványt, 1 db Europ Assistance Autó SOS Bázis csomagot, illetve 1 db 10.000 Ft értékű ŠKODA ajándékcsomagot. Az ötödik fordulót követően a játékban fordulónként hibátlanul teljesítők között kisorsolunk egy egyhetes ŠKODA tesztvezetést.

Országos döntő

A családi vetélkedő országos döntőjére az ORFK-OBB szervezésében 2017. június 10-11-én kerül sor budapesti központtal.

A családok tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben és elsősegélynyújtás terén mérik össze felkészültségüket. A ŠKODA Rapid Spaceback bármely család megnyerheti, mely ismeri, és megfelelően alkalmazni is tudja a mindennapok biztonságos közlekedéséhez szükséges szabályokat.

Ha a versennyel kapcsolatban bővebb információra van szüksége, kérem, olvassa el a versenyszabályzatot.

Fővárosi - megyei vetélkedők Online vetélkedő