Versenykiírás

A legügyesebb család jutalma egy új ŠKODA RAPID FAMILY!

„Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

A verseny fődíja egy ŠKODA RAPID FAMILY személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2018. április 14. és június 9. között, az alábbi ütemezés szerint:

- Április 14. Tatabánya, Békéscsaba

- Április 21. Budapest

- Április 22. Szeged

- Május 12. Cegléd, Győr, Miskolc, Pécs

- Május 26. Szekszárd, Eger, Nyíregyháza, Veszprém

- Május 27. Nyíregyháza, Debrecen

- Június 02. Székesfehérvár, Jászberény, Kecskemét

- Június 09. Szombathely, Kaposvár, Salgótarján, Zalaegerszeg

A pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján – www.kozlekedikacsalad.hu – tájékozódhatnak az érdeklődők. A területi versenyre a fenti honlapon a Helyszínek menüpont alatt elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni.

Egy család csak egy területi versenyen vehet részt.

Internetes játék

A verseny honlapján 2018. április 30. és 2018. június 3. között ötfordulós online közlekedésbiztonsági vetélkedőt hirdetünk. Ehhez a regisztrációt követően fordulónként hat kérdést kell megválaszolni. A fordulók helyes válaszait, a fordulót követő hétfőn a weboldalon, Megoldások menüpont alatt tesszük közzé. A Közlekedésbiztonsági ismeretek most üzemanyag-utalványt, hordozható Bluetooth hangszórót, Europ Assistance Autó SOS Bázis csomagot illetve ŠKODA ajándékcsomagot érhetnek. A játék végén a legjobban teljesítők közül pedig kisorsolunk egy egyhetes ŠKODA tesztvezetést egy tank üzemanyaggal.

Díjak

A feladatokat hibátlanul teljesítők között Autós Nagykoalíció felajánlásaként fordulónként kisorsolunk 1 db hordozható Bluetooth hangszórót, 1 db 10.000 Ft értékű üzemanyag-utalványt, 1 db Europ Assistance Autó SOS Bázis csomagot, illetve a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. felajánlásaként 1 db 10.000 Ft értékű ŠKODA ajándékcsomagot. Az ötödik fordulót követően a játékban fordulónként hibátlanul teljesítők között kisorsolunk egy egyhetes ŠKODA tesztvezetést egy tank üzemanyaggal.

Országos döntő

A családi vetélkedő országos döntőjére az ORFK-OBB szervezésében 2018. június 23-24-én kerül sor.

A családok tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben, elsősegélynyújtás terén és egyéb, a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos feladatok elvégzésével mérik össze felkészültségüket. A ŠKODA RAPID FAMILY bármely család megnyerheti, mely ismeri, és megfelelően alkalmazni is tudja a mindennapok biztonságos közlekedéséhez szükséges szabályokat.

Ha a versennyel kapcsolatban bővebb információra van szüksége, kérem, olvassa el a versenyszabályzatot.

Fővárosi - megyei vetélkedők Online vetélkedő